SPIT, prikaz savremenih mašina i opreme u subotu, 24. jula

prezentacij atraktora u radu

SPIT, tradicionalna smotra poljoprivrede, industrije i trgovine održaće se u Kaću, u subotu 24. jula.

Šesnaesti put Udruženje poljoprivrednika Klub 100P SPIT. I ove godine na ovoj manifestaciji organizovano je prikazivanje savremenih mašina i opreme, stacionarno i u radu.

Poljoprivrednicima je omogućeno da na jednom mestu vide rad mašina i dobiju informacije i savete iz prve ruke o svemu što ih interesuje od različitih proizvođača.

Manifestacija će se održati na parceli porodičnog gazdinstva Malešev koja se nalazi na putu Novi Sad-Zrenjanin prema Salašu 84, s leve strane.

Tradicionalno na SPIT-u se okupi veliki broj poljoprivrednika iz svih krajeva i osim što mogu da vide šta je novo u svetu poljoprivredne mehanizacije imaju priliku za prijatno druženje.

SPIT – PROGRAM

Program počinje okupljanjem u 8.30.

Bogdan Garalejić, dipl. inž PSS „Tamiš“ u Pančevu održaće radionicu „Značaj očuvanja organskog ugljenika sa promenom sistema“. Početak radionice je u 9.30.

Svečano otvaranje biće u 10.30, a prikaz mašina u radu počeće u 11 časova.

Organizatori su najavili i tombolu i nagradna takmičenja, bacanje akumulatora sa ramena i prenošenje vreća đubriva preduzeća Elixir Agrar. Za najbolje takmičare obezbeđeni su prigodni pokloni i vredne nagrade.

Pročitajte i do kada podneti zahtev za nabavku mašina i opreme za biljnu proizvodnju

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede