Sajam turizma u Novom Sadu uz brojne poklone i besplatan ulaz od 30.11.2023.

sajam turizma

Ulaz na 54. međunarodni sajam turizma besplatan, zahvaljujući Pokrajinskom sekretarijatu za privredu i turizam, potrebna registracija prilikom ulaska

Novosadski sajam i ove godine, u saradnji sa izlagačima, organizuje Poklon-igru za posetioce na 54. međunarodnom sajmu turizma koji se priređuje od 30. novembra do 2. decembra.

Pokloni na 54. međunarodnom sajmu turizma

  • Turistička organizacija Grada Kikinde daruje dve nagrade, a u pitanju je vikend za dve osobe u Kikindi (u periodu od 20. 1. do 10. 3. 2024. godine).
  • Garetov konak iz Prolom Banja poklanja produžen spa vikend za 2 osobe koji uključuje 3 prenoćišta na bazi polupansiona sa korišćenjem spa)
  • Veb stranica, putujem.online, poklanja putovanje u Temišvar za dve osobe, kao i obilazak podzemlja Petrovaradinske tvrđave (katakombi) za jednu osobu.
  • Modena Travel iz Novog Sada, najsrećnijim posetiocima pokloniće jednodnevni izlet za 2 osobe za Božićni vašar za Budimpeštu ili Beč, kao i  novogodišnje putovanje u Krakov  – za jednu osobu – 4 dana / 3 noći (hotel na bazi noćenja sa doručkom i prevoz), ali i prolećno putovanje za jednu osobu – april/maj, 11 dana – 10 noći .
  • Turistička organizacija Zlatibor, poklanja produženi vikend za dve osobe u svom smeštajnom objektu na Zlatiboru i kao drugu nagradu poorodičnu kartu za vožnju gondolom JP „Gold gondola“.
  • Fruške terme najsrećnijem posetiocu pokloniće Day Spa za dve osobe.
  • JP Putevi Srbije darovaće tri puta po jedan TAG uređaj za elektronsku naplatu putarine, dok  Vizal Group iz Novog Sada poklanja Poklon paket Violeta program  i uzorke hotelske kozmetike.

Ulaz na 54. međunarodni sajam turizma neće biti naplaćivan, zahvaljujući Pokrajinskom sekretarijatu za privredu i turizam, ali je potrebna registracija prilikom ulaska.

Poslovna publika registrovaće se popunjavanjem formulara gde će navesti email adresu, na koju će kasnije biti poslat Katalog izlagača Međunarodnog sajma turizma, u pdf formatu. Oni koji su se ranije registrovali na platformi https://tourismnovisadfair2023.talkb2b.net/, imaće priliku da  uđu na Sajam sa pristupnim bar kodom koji su dobili prilikom registracije,a oni koji nisu to učinili, moći će da to učine u vreme Sajma, u Auli. Online registracija je moguća i na https://turizam.expoonline.rs/.

Posetioci koji nisu poslovna publika, prilikom ulaska, preuzimanjem kupona sa bar kodom, imaće omogućen ulazak, ali i učestvovanje u Poklon-igri. Popunjen kupon moći će ubaciti u kutiju za Poklon-igru, koja će se nalaziti na jasno obeleženom mestu, u Hali „Master“.

Bar kod će važiti za više ulazaka na Sajam turizma. Radno vreme Sajma turizma je od 10 do 19 časova.

Generalni sponzor Globos osiguranje, a Sponzor jubileja Novosadskog sajma Telekom Srbija. Ulaz neće biti naplaćivan, ali je potrebna registarcija prilikom ulaska.

Preporučujemo: „Sajam etno hrane i pića 2023“ od 30. decembra u Beogradu

Foto: pixabay.com

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede