Sajam pčelara Vojvodine 5. marta na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu

sajam pčelara vojvodine

Sajam pčelara Vojvodine za sve ljubitelje pčela, pčelare, proizvođače pčelarske opreme. Stručna predavanja i prodajna izložba

Savez pčelarskih organizacija Vojvodine u saradnji sa Poljoprivrednim fakultetom organizuje tradicionalni 39. sajam pčelara Vojvodine. Sajam će se održati u subotu, 5. marta 2022. godine, na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu, Trg D. Obradovića 8, sa početkom u 9 časova.

ulaz u Poljoprivredni fakultet

Sajam pčelara uz stručna predavanja

  • 10 časova – dr Biljana Stamenković – Matica kao faktor održivog pčelarstva 
  • 11 časova – dr Jelena Petrović – Rezidue antibiotika, pesticida i pahova u medu sa osvrtom na kvasce
  • 12 časova – dr Vladimir Miklič – Karakteristike suncokreta kao medonosne paše 

sajam pcelara Vojvodine oprema 4

Sajam će pratiti velika prodajna izložba pčelarske opreme, pribora, pčelarske literature, preparata za lečenje pčele, repromaterijala za pčelarstvo i pčelinjih proizvoda, koja počinje u 9.00 časova.

Kotizacija za učesnike sajma je 600 dinara. U kotizaciju je uračunat i zbornik radova, a za članove SPOV-a ulaz je besplatan. Kotizacija se plaća neposredno pre početka Sajma ili na tekući račun Saveza pčelarskih organizacija Vojvodine 340-1957-73 Erste Banka sa naznakom KOTIZACIJA 2022.

Sajam su pomogli: Sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo AP Vojvodine, grad Novi Sad, Privredna komora Vojvodine, Naučni institut za ratarstvo i povrtarstvo u Novom Sadu i drugi donatori.

SPOV obaveštava da je bliže informacije moguće dobiti na telefone: +381 63 88 55 496 i +381 63 547 012, ili na mejl spovnovisad@gmail.com

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede