Poljoprivredni sajam 2021. U planu svi segmenti dosadašnjih priredbi

poljoprivredni sajam 2021

Poljoprivredni sajam u septembru

Novosadski sajam za jesen planira 88. međunarodni poljoprivredni sajam, koji će biti održan od 18. do 24. septembra, ukoliko to epidemiološke mere dozvole.

Za nastup na najvećoj smotri agrara u ovom delu Evrope, zainteresovani su brojni dosadašnji, ali i novi izlagači, kako iz Srbije, tako i iz inostranstva.

Poljoprivredni sajam 2021. podršku ima i od Češke Republike, koja je odlučila da ostane Zemlja partner i posle neodržanog Poljoprivrednog sajma u 2020. godini, Al Dahre – Zlatnog sponzora i kompanije Generali Osiguranje Srbija, dugogodišnjeg Generalnog sponzora.

Poljoprivredni sajam 2021.

U planu su svi segmenti dosadašnjih priredbi – od predstavljanja proizvoda i usluga, promocija i prezentacija, preko najveće Nacionalne izložbe stočarstva, do poslovnih i stručnih skupova koji bi bili organizovani u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma.

U susret Poljoprivrednom sajmu, planiranom za jesen, na Novosadskom sajmu u toku je i ocenjivanje kvaliteta proizvoda i usluga. Prvi rezultati će biti objavljeni uskoro.

Na sajmu 2019. godine nastupilo 1.518 izlagača

Međunarodni poljoprivredni sajam je poslednji put održan u standardnom formatu 2019. godine. Tokom sedam dana, kroz kapije Novosadskog sajma prošlo je 140.000 posetilaca.

Nastupom 1.518 izlagača koji su predstavili robu i usluge iz 61 države, obeležen je 86. međunarodni poljoprivredni sajam, održan od 11. do 17. maja. Poljoprivredni sajam je prvi put imao i Zemlju partnera i Zemlju prijatelja. Te dve titule u 2019. nosili su Italija i Tunis.

Otvoreni izlagački prostor je 47.000 m², a zatvoreni 11.500 m². Nacionalna izložba stoke organizovana je na 5.000 m². Posetioci sajma su mogli da prisustvuju na više od 50 konferencija, radionica i panela u Kongresnom centru.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede