Obuka za sticanje početnih znanja o funkcionisanju tržišta i berze

obuka za poljoprivredu

Obuka za sticanje početnih znanja iz oblasti razumevanja tržišnog algoritma, tržišnih predikcija, upravljanja tržišnim rizicima i funkcionisanjem robnih SPOT i terminskih berzi

Privredna komora Vojvodine, Produktna berza Novi Sad, Zadružni savez Vojvodine i Poljoprivredni fakultet Novi Sad organizuju obuku za sticanje početnih znanja iz oblasti razumevanja tržišnog algoritma, tržišnih predikcija, upravljanja tržišnim rizicima i funkcionisanjem robnih SPOT i terminskih berzi, saopštila je Privredna komora Vojvodine.

Nastava će se odvijati interaktivno sa direktnim učešćem polaznika, pitanjima i diskusijom. U toku nastave predviđene su praktične vežbe. Predavanja će se realizovati u prostorijama Privredne komore Vojvodine, Produktne berze u Novom Sadu, kao i kompanijama koje trguju na fjučers tržištima.

Obuka u aprilu i maju

Edukacija će se odvijati u formatu blok časova u trajanju četiri časa sa pauzama od 10 minuta posle svakog časa, jednom nedeljno. Predavači su:

Dr Vlada Kovačević, direktor Produktne berze
Prof. Branislav Vlahović, profesor Poljoprivrednog fakulteta
Dipl. ekon. Žarko Galetin, agroekonomski analitičar
U okviru obuke održaće se panel diskusija, čiji su učesnici: Zoran Trifunjagić “Agrotrading” Novi Sad, Marko Slijepčević, “ KONZUL” Novi Sad i Milan Zorić, CHS Srbija, Novi Sad.

Cena kursa po jednom polazniku je 30.000,00 dinara. Instrukcije za uplatu kotizacije zainteresovani dobiće od Produktne berze Novi Sad.

Termini održavanja kursa : 11. april, 18. april, 25. april, 9. maj i 22. maj, od 12-14:30 časova.

Po završetku nastavnog dela obuke izvršiće se evaluacija u formi testa, a polaznici će dobiti certifikat o odslušanom i položenom obuke osnovnih veština o trgovanju na SPOT, odnosno terminskom tržištu. Certifikati će biti uručeni na završnoj svečanosti, za vreme održavanja 91. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, za koji će ulaznice obezbediti organizator.

Broj polaznika je ograničen. Zainteresovani svoje učešće na obuci možete prijaviti putem mejla: poljoprivreda@pkv.rs . Po dobijanju prijave dobiće Prijavni obrazac sa instrukcijama.

Preporučujemo: Statistika: Cene žitarica smanjene 39,6 odsto za godinu dana

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede