Novosadski dani piva 4. i 5. novembra na Novosadskom sajmu

novosadski dani piva

Novosadski dani piva prvi put. Organizatori veruju da će se upisati u kalendar manifestacija. Radno vreme manifestacije od 18 časova. 

Novosadski dani piva je nova manifestacija koja će biti održana na Novosadskom sajmu 4. i 5. novembra u Hali “Master“, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Grada Novog Sada, kompanije Ninamedia kao glavnog organizatora i Novosadskog sajma kao suorganizatora događaja.

Vojvodina nema dovoljno manifestacija, a one su važan generator i turizma i privrede, i mislim da ovakva manifestacija koju smo zdušno podržali, kao i mnoge druge, jeste nešto što će obogatiti turističku ponudu, ne samo Grada Novog sada već i cele Pokrajine. Nadam se da će gosti doći iz cele Republike i celog regiona, jer statistički pokazatelji koje imamo za prvih osam meseci, pokazuju značajno povećanje dolazaka gostiju iz celog Regiona, pre svega stranih turista, ali i iz drugih delova Republike Srbije, rekao je Pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević.

„Naša je želja, da ljudi prema manifestacijama u Vojvodini planiraju svoje godišnje odmore, i upravo zato je najavljujemo mesec dana ranije. Očekujemo da ova priredba bude jedan od važnih događaja koji ćemo u budućnosti upisivati u kalendar važnih događaja na teritoriji cele Pokrajine“, zaključio je dr Ivanišević.

novosadski dani piva 2

Novosadski dani piva u kalendaru manifestacija za naredne godine

Ovo je još jedan događaj u kalendaru manifestacija Grada Novog Sada. Gastronomija i piće jesu nešto što privlači  turiste u Novi Sad i ne samo u Novi Sad, već turiste iz cele Evrope.

Koliko sam čuo od organizatora većim delom će izlagači biti kraft pivare, što jeste značajno i za privredu Grada, istakao je član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević. On je naglasio da je sve više turista u našem gradu, i da podaci od pre dva dana pokazuju da je poseta za prvih osam meseci bila oko 356.000 noćenja u Novom Sadu, što je za oko 30 procenata više u odnosu na 2019.  godinu.

Dugo traje priča o realizaciji ovog događaja i svi smo nekako uzbuđeni u Ninamediji i gotovo smo sigurni da će ova manifestacija biti u kalendaru za mnoge godine koje dolaze, rekao je u ime organizator događaja, Nikola Bulatović.

Na Novosadskim danima piva i simulator “pijane vožnje”

U dva dana muzičkog i zabavnog programa za ljubitelje rok muzike, nije zaboravljena ni društvena odgovornost manifestacije pa će tako u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja na njihovom simulatoru “pijane vožnje” svi zainteresovani će moći da uvide opasnost vožnje u alkoholisanom stanju. On je najavio dolazak “malih“ i “velikih“ pivara iz Srbije i regiona.

Novosadski sajam je poznat kao firma i kao mesto koje širom otvara vrata za sve nove ideje i sve nove predloge. Ovde smo se okupili jer smo prepoznali u našem partneru kompaniji Ninamedija jedan dobar proizvod koji želimo da isporučimo novosadskoj javnosti i ne samo njoj, već i publici i posetiocima Novosadskog sajma 4. i 5. novembra. Nadamo se da će postati tradicija, rekao je Nikola Lovrić, izvršni direktor za opšte i pravne poslove Novosadskog sajma, i podsetio prisutne da Sajam sledeće godine obeležava vek postojanja.

Organizatori su najavili nastup Nena Belana i njegove grupe Fiumens, 4. novembra kada će nastupiti i grupa Psihomodo pop, dok će dan kasnije, koncert održati održati legende YU rock scene – Divlje Jagode i Atomsko sklonište.

Radno vreme manifestacije će biti od 18 časova, a ulaznice se mogu naći u pretprodaji na biletarnicama Gigstixa, po ceni od 500 dinara za jednodnevnu, dok će dvodnevna karta stajati 800 dinara.

Priredio Novosadski sajam

Preporučujemo: O skladištenju pivskog ječma

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede