Međunarodni poljoprivredni sajam održaće se u septembru 2021.

novi-sad-sajam

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, ukoliko epidemiološka situacija to dozvoli, održaće se od 18. do 24. septembra.

Sa nadom da će epidemiološka situacija to i dozvoliti, Novosadski sajam priprema 88. međunarodni Poljoprivredni sajam od 18. do 24. septembra.

Priredba bi trebalo da bude održana u halama i na otvorenom prostoru Sajmišta, kao i u Kongresnom centru „Master“, saopštio je Novosadski sajam.

Virtuelni sajam održan 2020. godine

Kontinuitet održavanja sajmova posvećenih agro-biznisu Novosadski sajam je održao upravo organizovanjem prvog virtuelnog Poljoprivrednog sajma, na platformi ExpoOnline.rs koju je kreirao kao novi prostor delovanja i višestrukog povezivanja kompanija, institucija i pojedinaca.

„Virtuelni sajam je osmišljen, ne kao zamena već kao dopuna Međunarodnog poljoprivrednog sajma i kao takav, tradicionalno organizovanom sajmu, za koji se nadamo da će biti održan u bezbednom i sigurnom okruženju, trebalo bi da bude snažna podrška“, saopštio je Novosadski sajam.

Expoonline.rs je dvojezična, srpsko-engleska platforma za poslovno povezivanje, susrete i širenje informacija i znanja, učvršćivanje starih i uspostavljanje novih poslovnih, ali i prijateljskih veza u virtuelnom prostoru.

Platforma je premijeru doživela sa Međunarodnim poljoprivrednim sajmom, od 14. do 23. decembra. Na ExpoOnline.rs i dalje može da se vidi šta nude izlagači na prvom virtuelnom Poljoprivrednom sajmu na ovim prostorima.

Na sajmu 2019. godine nastupilo 1.518 izlagača

Međunarodni poljoprivredni sajam je poslednji put održan u standardnom formatu 2019. godine. Tokom sedam dana, kroz kapije Novosadskog sajma prošlo je 140.000 posetilaca.

Nastupom 1.518 izlagača koji su predstavili robu i usluge iz 61 države, obeležen je 86. međunarodni poljoprivredni sajam, održan od 11. do 17. maja. Poljoprivredni sajam je prvi put imao i Zemlju partnera i Zemlju prijatelja. Te dve titule u 2019. nosili su Italija i Tunis.

Otvoreni izlagački prostor je 47.000 m², a zatvoreni 11.500 m². Nacionalna izložba stoke organizovana je na 5.000 m². Posetioci sajma su mogli da prisustvuju na više od 50 konferencija, radionica i panela u Kongresnom centru.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede