CroAGRO sajam kakav poljoprivreda zaslužuje od 1. do 4. decembra u Zagrebu

CROAGRO

Međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CroAGRO na Zagrebačkom velesajmu na više od 16.000 m² izložbenog prostora.

Kroz četiri dana održavanja sajma Zagrebačkim velesajmom zavladaće moćne mašine najsavremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, proizvoda za poljoprivrednu proizvodnju, konzerviranje te skladištenje nakon berbe do sadnih materijala, različitih vrsta semenja i materijala za zaštitu bilja na više od 16.000 m² izložbenog prostora.

croagro sajam

CroAGRO je jedini poljoprivredni sajam u Hrvatskoj koji se održava u zatvorenim, grejanim i uređenim prostorima, a o velikom interesu izlagača najbolje govori činjenica da će se održati u čak 8 paviljona (6, 7, 7a, 8, 8a, 9, 11a, 11d). Nacionalni i središnji sajam ove tematike prezentovaće visokotehnološke proizvode i usluge svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije uz B2B susrete i razmenu iskustava i znanja.

Posetioce, uz bogat izlagački segment, očekuju propratne manifestacije promotivnog, prodajnog i kongresnog karaktera uz prezentaciju lokalnih, kulturnih i gastronomskih događaja hrvatskih županija i turističkih zajednica gradova.

Stručni program sajma CroAGRO

Veliku pažnju posvetili smo stručnom programu koji će se odvijati na pet pozornica, a od kojeg izdvajamo okrugle stolove Agronomskog fakulteta iz Zagreba s temama Kvaliteta hrane, Urbana poljoprivreda, Obnovljivi izvori energije i Emisijske kvote stakleničkih gasova kao i aktuelne teme Funkcionalna hrana, Zeleni plan i održiva poljoprivreda, te Budućnost organo-mineralnih đubriva u organizaciji Fakulteta agrobiotehničkih znanosti iz Osijeka. Kako postati stručnjak u poljoprivredi pobrinuće se srednje strukovne škole i fakulteti, a koji će se promovisati i predstavljati budućim polaznicima kroz stručna predavanja.

U istom terminu održaće se i tematski srodni Sajmovi hrane i zdravog življenja, središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži. Ovi se sajmovi osim bogatim izlagačkim segmentom ističu kvalitetnim propratnim programom, skupovima, konferencijama i radionicama.

CroAGRO i Sajmovi hrane i zdravog življenja važna su platforma u predstavljanju svih tema iz područja poljoprivrede, hrane i zdravog načina života te su svojom prepoznatljivošću svrstani u sam vrh ovakvih tematskih događaja što potvrđuje i važno institucionalno pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Podršku sajmovima dala je Hrvatska poljoprivredna komora.

Radujemo se susretu s vama od 1. do 4. prosinca.
Više informacija možete pronaći na www.zv.hr i na društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede