CROAGRO međunarodni sajam poljoprivrede od 1. do 4.12. u Zagrebu

CROAGRO

CROAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije i Sajmovi hrane i zdravog življenja.

Održaće se u zajedničkom terminu od 1. do 4. decembra na Zagrebačkom velesajmu.

U doba ubrzanog razvoja tehnoloških inovacija kao i sve zahtevnijeg tržišta i rastuće konkurencije, cilj sajma je da okupi i prezentuje visokotehnološke proizvode i usluge svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije uz B2B susrete i razmenu iskustava i znanja.

Program izlaganja sajma CroAgro obuhvaća poljoprivrednu mehanizaciju i opremu, mašine i opremu za obradu, konzerviranje te skladištenje nakon berbe, kao i seme, sadni materijali i zaštitu bilja. Posetioce, uz izlagački segment, očekuju propratne manifestacije promotivnog, prodajnog i kongresnog karaktera na preko 20.000 m2 zatvorenog paviljonskog prostora. Sajam će se održati u 9 međusobno povezanih i grejanih paviljona.

Na CROAGRO i Sajmovi zdravog življenja

U istom terminu održavaju se i Sajmovi zdravog življenja, središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži komplementarnim pristupima s naglaskom na zdravi život, povratak prirodi i održivom načinu života. Uz izložbeni deo, sajam prate stručni skupovi i konferencije na aktuelne teme. Na više lokacija održaće se brojna zanimljiva i edukativna predavanja, seminari, kongresi, prezentacije i radionice. Izlagački segment obuhvata tri osnovna tematska područja: Organica/APItera; Kronoplja i Alterna.

Više informacija možete pronaći na www.zv.hr i na društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede