„CroAgro“ na Zagrebačkom velesajmu od 30.11. do 3.12.2023.

CROAGRO 23

Na međunarodnom sajmu poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije „CroAgro“, u devet paviljona biće izloženo sve najbolje u poljoprivredi. 

Velesajamska platforma za efikasnu poljoprivredu, sajam kakav poljoprivreda zaslužuje

Aktualne svetske prilike povezane s ratnim žarištima, klimatske promene i razdoblje nakon pandemijskih godina, poljoprivrednu proizvodnju više nego ikada stavljaju u središte interesa. Potencijale ova grane, na specifičnoj platformi, i ove godine, u svim svojim segmentima predstavlja Zagrebački velesajam. Pod sloganom „Sajam kakav poljoprivreda zaslužuje“, u odabranom delu godine kada poljoprivredna proizvodnja miruje, na međunarodnom sajmu poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije „CroAgro“, u devet paviljona biće izloženo sve najbolje u poljoprivredi.

CROAGRO

Nakon svih već spomenutih događaja i svesna važnosti proizvodnje hrane, poslovna i široka publika iskazala je veliki interes za direktne susrete licem u lice na sajmovima. Upravo to pokazuje da ova forma odoleva svim savremenim
tehnologijama komuniciranja i marketinga, i jednostavno nosi oznaku nezamenjivosti.

Prostor Zagrebačkog velesajma je jedinstveno mesto za organizaciju ovakvog događanja, u doba godine kada se prezentacije, promocije, edukacije i radionice, mogu održavati u uređenim, zatvorenim i grejanim paviljonima.
Pripremljen prema standardima eminentnih međunarodnih organizatora pokazaće kakve su perspektive u ovoj prevažnoj privrednoj grani.

A šta će se događati, o čemu govoriti, zašto se isplati doći od 30.11. do 3.12.2023. na ZV?

Ukratko, četverodnevno događanje može se svesti pod zajedničke naslove – Proizvođači mehanizacije i opreme „lokomotiva“ efikasne poljoprivrede, Promocija zanimanja u poljoprivredi – već sada tražena a svakako i zanimanja u budućnosti, Kako do evropskog novca ili kreditnih linija, Navodnjavanje – nasušna potreba, Primena visoke tehnologije u poljoprivredi, Kvalitetni menadžment… U istom terminu, održaće se i Sajmovi hrane i zdravog življenja, pa će to biti prilika za degustaciju proizvoda označenih oznakama orginalnosti i kvaliteta. Sajmove će pratiti brojne propratne manifestacije promotivno – prodajnog i kongresnog karaktera.

Program se održava u partnerstvu s Ministarstvom poljoprivrede, Hrvatskom poljoprivrednom komorom, Hrvatskom agencijom za poljoprivredu i hranu (HAPIH), Agronomskim fakultetom i Fakultetom agrobiotehničkih znanosti Osijek.

Zašto nikako ne propustiti ovogodišnji CroAgro?

Ističemo odlične uslove izlaganja, boravak u zatvorenim, uređenim i grejanim paviljonima od kojih je njih šest međusobno spojenih, sve paviljone s teretnim ulazima za dopremu izlagačkih eksponata, B2B susrete, održavanje dva međunarodna sajma u istom terminu – CroAgra i Sajmova hrane i zdravog življenja u čak devet paviljona, očekivani dolazak 25.000 posetilaca i prezentaciju svega najboljeg u poljoprivredi na jednom mestu, kao i popuste od 15 posto za prijave do 26. juna.

Više informacija: croagro@zv.hr www.zv.hr

Preporučujemo: Podešavanje kombajna za žetvu pšenice

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede