Cene ulaznica za sajam 600 dinara

poljoprivredni sajam dobro dosli

Cene ulaznica za 88. međunarodni poljoprivredni sajam, 53. međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije, koji će biti održani od 18. do 24. septembra, na Novosadskom sajmu, nisu menjane.

Pojedinačna ulaznica je 600 dinara, za dolazak u organizovanim posetama (preko zadruga, udruženja…) ulaznica je 400 dinara po osobi. Za penzionere, đake i studente u organizovanim posetama, kao i decu od 7 do 12 godina ulaznica košta 250 dinara.

Ukoliko je neophodno da se uradi brzi antigenski test, to neće uticati na cenu ulaznice jer se test ne naplaćuje dodatno.

Šta je sve ostalo isto, a po čemu će se razlikovati od dosadašnjih.

-Priredbe će ponuditi sve do sada poznate i uobičajene segmente koje organizujemo – predstavljanje izlagača u zatvorenom i na otvorenom prostoru Sajmišta, Izložbu poljoprivredne mehanizacije, stručne i poslovne skupove, prezentacije i promocije, kako u Kongresnom centru „Master“, tako i na štandovima izlagača. Nastup su najavili mali poljoprivredni proizvođači, ali i velike kompanije iz 17 zemalja. Kolektivne izložbe će organizovati – Češka, Italija, Španija, Holandija, Mađarska, BiH, Belorusija, Rusija i Poljska. Biće tu i B2B sastanaka i takmičenja. Na Sajmu lova i ribolova biće ponuđena kompletna oprema za lov, ribolov i rekreaciju, dok će Sajam ekologije biti bogat edukacijama i radionicama, rekao je generalni direktor Novosadskog sajma, Slobodan Cvetković na konferenciji za novinare.

Obezbeđeni brzi antigenski testovi

Posebno se osvrnuo na zdravstvenu bezbednost posetilaca i svih onih koji će se naći u krugu Sajma.

Poljoprivredni sajam, Sajam lova i ribolova i Sajam ekologije primaće vakcinisane i nevakcinisane posetioce. Vakcinisani će prilikom ulaska prikazivati Digitalni zeleni sertifikat – potvrdu o vakcinaciji. Oni koji nisu vakcinisani u krug Sajma mogu da uđu uz potvrdu o preležanom KOVIDU – 19, negativan PCR test ili negativan antigenski test. Za one koji ne poseduju navedene dokumente Novosadski sajam je, u saradnji sa Gradom Novim Sadom, obezbedio brze antigenske testove koji su već uračunati u cenu karte i neće biti dodatno naplaćivani. Testiranje će biti obavljano, u saradnji sa Domom zdravlja Novi Sad, prilikom ulaska u krug Novosadskog sajma, a procedura neće trajati duže od 10 minuta.

Zemlja partner je Republika Češka koja je sa Novosadskim sajmom od početka pandemije, bila je uz Sajam na prvom Poljoprivrednom sajmu organizovanom u onlajn formatu, na platformi ExpoOnline.rs. Sada organizuju i kolektivnu izložbu, donose iskustva, znanja, informacije, ali i prehrambene proizvode.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede