BIOFACH 2022 uz nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije

biofach

Sajam BIOFACH 2022. međunarodni sajam organske hrane održaće se u Nirnbergu, u Nemačkoj u periodu od 26. do 29. jula.

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije u saradnji sa Švajcarskim programom za promociju izvoza (SIPPO) i Nacionalnom asocijacijom za organsku proizvodnju Serbia organika organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu organske hrane „BIOFACH“ 2022, koji će se održati u Nirnbergu, Nemačka, u periodu od 26. do 29. jula 2022. godine.

„BIOFACH“ (www.biofach.de/en) predstavlja najveći svetski sajam u oblasti organske proizvodnje koji se svakog februara održava u Nirnbergu (Nemačka) od 1990. godine, a ove godine je izuzetno pomeren za jul mesec. Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Tokom  2020. godine na sajmu je bilo prisutno preko 3.500 izlagača iz 100 zemalja, a obišlo ga je preko 50.000 posetilaca iz više od 130 zemalja sveta.

organski-proizvodi-jpg 660x560

Na „BIOFACH“-u i nacionalni štand Srbije

Na sajmu „BIOFACH“ 2022, srpski organski proizvođači predstaviće svoje proizvodne programe na nacionalnom štandu Srbije, u hali 4 A površine 96 m².

Paralelno sa sajmom Biofah se održava i VIVANESS- Međunarodni sajam prirodne i organske lične nege. U okviru kongresnog centra http://BIOFACH Congress pružaju se opsežne informacije o organskom sektoru., kao i o aktuelnim dešavanjima u sektoru prirodne kozmetike http://VIVANESS Congress.

Izvor: Serbia organika

Preporučujemo: Reproduktivni materijal u organskoj proizvodnji mora imati sertifikat

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede