Agro Belgrade 2024. od 25. do 27. januara na Beogradskom sajmu

Bobicasto voce

Agro Belgrade jedinstvena prilika za susret sa poslovnim partnerima, sticanje novih znanja i umrežavanje sa kolegama iz industrije voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva

Sajam omogućava susret sa preko 500 dobavljača iz Srbije i jugoistočne Evrope, uključujući proizvođače svežeg, smrznutog i prerađenog voća, povrća i grožđa, proizvođače poljoprivrednih mašina i opreme, rasadnika, proizvođače semena, đubriva i pesticida, kao i druge kompanije koje posluju u sektoru.

Trodnevna konferencija će obuhvatiti diskusije o aktuelnim i nadolazećim trendovima na globalnim tržištima i pružiti informacije o najnovijim tehnološkim inovacijama u prehrambenoj industriji.

agro belgrade sajam

Svečano otvaranje biće 25. januara u 11 časova u Hali 1 Beogradskog sajma. Radno vreme sajma je od 10 do 17 časova. Karte će biti u prodaji u vreme održavanja sajma 25, 26, i 27. januara, na blagajni Beogradskog sajma. Karte se mogu kupiti i na svim prodajnim mestima tickets.rs, kao i sajtu.

Agro Belgrade je vodeći događaj za pristup tržištu koji posetioce povezuje sa najznačajnijim proizvođačima voća, povrća i hrane iz Srbije i jugoistočne Evrope. To je savršena prilika za saradnju sa profesionalcima koji su na čelu industrije.

Program konferencije OVDE

Preporučujemo: Đubrenje dunje – Prvih 4-5 godina najpotrebniji azot

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede