Izložba u Tomaševcu

Sredstva za unapređenje rada udruženja stočara

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs o raspodeli sredstava za sprovođenje Programa unapređenja rada udruženja odgajivača stoke za 2014. godinu.

Izložba u Tomaševcu

Sredstva za sufinansiranje i refundiranje dela troškova unapređenja rada udruženja odgajivača stoke u AP Vojvodini za 2014. godinu ukupno iznose 4.000.000,00 dinara. Raspodela predviđenih sredstva vršiće se za unapređenja rada udruženja odgajivača stoke, čije se sedište nalazi na teritoriji AP Vojvodine i koja su u sistemu Poljoprivrednih stručnih službi (Regionalnih odgajivačkih organizacija).

Sredstva predviđena za sufinansiranje i refundiranje dela troškova za unapređenja rada udruženja – asocijacija odgajivača stoke vršiće se po vrstama stoke i to: govedarstvo, svinjarstvo, ovčarstvo, kozarstvo, konjarstvo, živinarstvo i pčelarstvo.

Sufinansiranje i refundiranje dela troškova za unapređenje rada udruženja odgajivača stoke u 2014. godini, vrši se za: edukaciju, razne manifestacije, poseta drugim udruženjima i razmena iskustava u oblasti stočarstva. Podržavanje programskih aktivnosti udruženjima takođe bi se ogledalo kod izrade propagandnih materijala, uređenja prostorija i nabavke neophodne opreme za rad udruženja (računar, digitalni fotoaparat, kamera, i dr.).

Potrebnu dokumentaciju zainteresovana udruženja mogu predati zaključno sa 30. oktobrom 2014. godine.

Tekst Konkursa i Prijava na konkurs nalaze se na sajtu Sekretarijata: www.psp.vojvodina.gov.rs

 

Slične vesti

Najnovije

Želite da Vam šaljemo vesti?

Close Menu