Primeri dobrih IPARD projekata iz prethodnih poziva

Uprava za agrarna plaćanja objavila je primere dobrih IPARD projekata iz prethodnih poziva.

Projekti su se odnosili najviše na nabavku potrebne mehanizacije u sektoru mleka i voća.

“Pere Benčik dolazi iz Regiona Vojavodine. Učestvovao je na Prvom javnom pozivu za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u nabavku nove opreme, mašina i mehanizacije. Uz IPARD podršku je nabavio dve dvoosovinske traktorske prikolice i rol presu za seno.

Borka Savanović dolazi iz Regiona Šumadije i Zapadne Srbije. Uspešno je učestvovala je na Drugom javnom pozivu za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u nabavku novog traktora i to u sektoru voća.

Dragiša Kovačević je prvi korisnik kome su isplaćena IPARD sredstva. Dolazi iz Regiona Vojavodine i učestvovao je na Prvom javnom pozivu za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u nabavku nove opreme, mašina i mehanizacije u sektoru voća. Nabavio je samohodni tresač višanja.

Mladi poljoprivrednik nam dolazi iz Regiona Vojavodine. Učestvovao je u Prvom javnom pozivu za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava u nabavku nove opreme, mašina i mehanizacije. Uz IPARD podršku nabavio je teleskopski manipulator.”

Izvor: Uprava za agrarna plaćanja

Slične vesti

Najnovije

Želite da Vam šaljemo vesti?

Close Menu