Konkurs za podršku socijalnim preduzećima – "Zasad za budućnost"

zasadzabuducnost logo

Konkurs: Ukupno 6 miliona dinara biće donirano socijalnim preduzećima, putem javnog konkursa koji je otvoren do 23. februara 2018. godine.

Delta Holding i Delta Fondacija, u saradnji sa Trag fondacijom, raspisuju novi konkurs za podršku razvoju poljoprivrede u Srbiji kroz projekat „Zasad za budućnost“.

Ukupno 6 miliona dinara biće donirano socijalnim preduzećima, putem javnog konkursa koji je otvoren od 1. februara do 23. februara 2018. godine.

Ko može da učestvuje na konkursu?

Na konkurs mogu da se prijave socijalna preduzeća bez obzira na vrstu registracije (udruženja građana, zadruge i fondacije), registrovana na teritoriji Republike Srbije, uz tri godine iskustva u oblasti poljoprivrede. 

Projekti kojima se socijalna preduzeća prijavljuju treba da budu usmereni na pokretanje ili unapređenje primarne i/ili sekundarne poljoprivredne proizvodnje u jednoj ili više od ovih oblasti: povrtarstvo, uzgoj svinja i voćarstvo

Primarna poljoprivredna proizvodnja podrazumeva uzgoj svinja, kao i voća i povrća na otvorenim poljima i/ili u plastenicima/staklenicima i obavezni plasman poljoprivrednih proizvoda radi sticanja prihoda i/ili profita koji će biti usmeren na rešavanje nekog od socijalnih problema lokalne društvene zajednice. 

Sekundarna poljoprivredna proizvodnja podrazumeva proizvodnju i plasman finalnih proizvoda od voća i povrća (npr. proizvodnja ajvara, voćnih sokova itd.). 

Projektne aktivnosti je neophodno završiti i ostvariti rezultate do 1. maja 2019. godine.

zasad za buducnost
Vrednost pojedinačnih grantova je od 120.000 do 850.000 dinara. 

Rok za podnošenje projektnih ideja je 23. februara 2018. godine do 16:00 časova.

Prijave podnete posle navedenog roka i nepotpune prijave neće biti razmatrane.

Poziv za prijavu sa uslovima konkursa i dokumenta neophodna za učešće na konkursu 

Podrška aplikantima 

U toku trajanja konkursa zainteresovanim aplikantima biće omogućeno da dobiju detaljnije informacije o samom konkursu i pomoć tokom apliciranja u okviru projekta „Zasad za budućnost”.
 
Sve dodatne informacije na zasadzabuducnost@deltaholding.rs sa subject-om: Pitanje, najkasnije do 20. februara 2018. godine ili da kontaktirate Vladimira Radojičića iz Trag fondacije putem telefona na broj 011/7839 467 (lokal 104).
 
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Slične vesti

Najnovije

Želite da Vam šaljemo vesti?