Fito farmacija

LG Seeds
zene spremaju sto

Konkurs za dodelu sredstava za tradicionalne manifestacije

Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 16.5.2019.

Cilj Konkursa za dodelu sredstava za održavanje tradicionalnih manifestacija u 2019. godini na teritoriji AP Vojvodine jeste bolja promocija i podizanje kapaciteta ruralne sredine, kao i povezivanja poljoprivrednika i poljoprivrednih proizvoda radi boljeg pozicioniranja na tržištu.

Predmet konkursa jeste dodela bespovratnih finansijskih sredstava za održavanje tradicionalnih manifestacija u 2019. godini, na teritoriji AP Vojvodine.

Bespovrtana finansijska sredstva koja se dodeljuju iznose ukupno 25.000.000,00 dinara. Minimalni iznos po jednoj prijavi je 10.000,00 dinara, a maksimalni 1.000.000,00 dinara.

Namena bespovratnih sredstava

Bespovratna sredstva su namenjena su za:

  • podršku za organizovanje naučno stručnih skupova, studijskih putovanja, seminara, radionica, tribina i predavanja u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja (zakup prostora, angažovanje konsultanata, prevodioca i tehničkog osoblja, putne i troškove boravka, izrada dizajna i štampanja promotivnog i stručnog materijala),
  • podršku za organizovanje sajmova i izložbi u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja (zakup izlagačkog prostora sa osnovnim tehničkim uslugama izgradnje, odnosno zakupa štanda, zakupa bine ozvučenja i osvetljenja, izrada dizajna i štampanje promotivnog materijala, oglašavanje u štampanim i elektronskim medijima, troškovi putovanja, troškovi kupovine materijala za izradu tradicionalnih rukotvorina i kupovine pehara i medalja za nagrade),
  • podršku lokalnim manifestacijama sa svrhom očuvanja tradicionalnih zanata i proizvodnje lokalnih proizvoda (zakup izlagačkog prostora sa osnovnim tehničkim uslugama, izgradnja odnosno zakup štanda, izrada dizajna i štampanje promotivnog materijala, zakup bine, ozvučenja i osvetljenja, troškovi putovanja, troškovi kupovine materijala za izradu tradicionalnih rukotvorina i kupovine pehara i medalja.  

Ko može da učestvuje na konkursu?

Po određenim tačkama Konkursa mogu da učestvuju obrazovne ustanove i naučno-istraživačke ustanove sa teritorije AP Vojvodine korisnici budžetskih sredstava koje je osnovala Republika Srbija AP Vojvodina, lokalne samouprave i udruženja građana sa teritorije AP Vojvodine.

VIŠE SAZNAJTE OVDE

Dodatne informacije na 021/487-4601 od10 do 14 časova.

Tekst konkursa, Pravilnik, prijava i ostali obrasci mogu se preuzeti OVDE

Oznake:, ,

Ostavi komentar

Predstavljamo

Nova knjiga Branislava Gulana o nestajanju sela u Srbiji

Nova knjiga o selu Branislava Gulana, publiciste, književnika i člana Naučnog društva ekonomista Srbije, "Ruralne sredine u Srbiji - Spasavanje ...
Detaljnije

Najave događaja

oranje 211

Jubilarna, dvadeseta “Srbobranska brazda” – najava i program

"Srbobranska brazda" - tradicionalno takmičenje orača ...
Detaljnije