Konkurs “Južnjačka korpa ukusa” za razvoj seoskog turizma

konkurs za seoski turizam

Na Konkurs mogu da se jave poljoprivredna gazdinstva sa teritorije Nišavskog, Pčinjskog, Pirotskog, Topličkog i Jablaničkog okruga.

Udruženje ENECA u okviru projekta “Jačanje kapaciteta za promociju inkluzivnog rasta kroz diverzifikaciju ruralne ekonomije, povećanje konkurentnosti i generisanje prihoda u ruralnim područjima” kao deo projekta „Pomoć za trgovinu – podrška jačanju proizvođačkih kapaciteta agro-industrijskog sektora u Republici Srbiji“ koji finansira Vlada Ruske Federacije, a implementira Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), raspisalo je konkurs „Južnjačka korpa ukusa„.

Konkurs “Južnjačka korpa ukusa”

Cilj projekta je da podrži izgradnju kapaciteta poljoprivrednih gazdinstava i diversifikaciju njihovih aktivnosti kroz prenos znanja i poboljšanje lokalne ponude proizvoda radi revitalizacije ruralnih područja i kvaliteta života u njima, objavljeno je na sajtu udruženja ENECA.

Konkursom će biti odabrano najmanje 15 poljoprivrednih gazdinstava, pre svega iz oblasti seoskog turizma i proizvodnje sa teritorije Nišavskog, Pčinjskog, Pirotskog, Topličkog i Jablaničkog okruga.

Odabranim korisnicima biće pružena podrška za unapređenje poslovanja.

Da biste konkurisali obratite se na mail konkurs@eneca.org.rs ili na brojeve telefona 018/528-228, 018/240-306, kako bismo vam poslali konkursnu dokumentaciju.

Rok za prijavu

Popunjene prijavne formulare treba poslati do 22. februara na el. adresu: konkurs@eneca.org.rs

(U subject-u mejla navesti Prijavni formular – Ime i prezime podnosioca )

ili poštom / lično na adresu:

ENECA, Prijezdina 6/2, 18000 Niš

Poslate prijave se ne vraćaju.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati udruženje ENECA na brojeve telefona 018/528-228, 018/240-306 ili mailom na konkurs@eneca.org.rs.

Izvor: ENECA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Slične vesti

Najnovije

Želite da Vam šaljemo vesti?