Do 1. septembra možete prijaviti startap za BioSense akcelerator

Još desetak dana otvorene prijave za BioSense akcelerator namenjen startapima iz poljoprivrednog sektora.

U okviru ANTARES projekta od oktobra do decembra biće realizovan BioSence akcelerator.

Ovaj program je namenjen domaćim tehnološko-inovativnim kompanijama, koje svoj rad baziraju u sektoru poljoprivrede i hrane.

BioSense akcelerator će kroz edukaciju, intenzivne treninge i lično mentorstvo, pružiti mogućnost domaćim IT preduzetnicima, startapima i malim preduzećima da kroz razvoj novih rešenja, kao i unapređenje postojećih, doprinesu digitalizaciji poljoprivrede.

Ovaj program ima za cilj da domaćim startapima obezbedi pristup i omogući rad sa vodećim ljudima u biznisu, kao i stručnjacima na tržišnom i tehnološkom polju.

U programu će učestovati deset startapa, koji će kroz nedeljne radionice, kao i kroz tematske meetupe i druga dešavanja, koja će držati stručnjaci i preduzetnici sa iskustvom, sticati iskustva i znanja koji će im omogućiti da testiraju održivost i izvodljivost svoje poslovne ideje i digitalnih rešenja.

Program će okupiti više od 20 mentora — eksperata iz zemlje i inostranstva, ljudi sa ekspertizom, iskustvom, kontaktima i idejama. 

Pored mentorstva, timovi koji pokažu najviše spremnosti da razviju svoju poslovnu ideju, imaće i naučnu podršku Instituta BioSens u smislu prenošenja znanja, a po potrebi, biće im dostupna i naučno-istraživačka oprema Instituta BioSens, neophodna za razvoj digitalnih proizvoda.

Koje uslove treba da ispune startapi?

Pravo učešća u BioSense akceleratoru imaju startapi koji ispunjavaju sledeće uslove:

  • Imaju već oformljen tim, razrađenu ideju i jasan početni biznis plan.
  • Bave se razvojem i primenom inovacija i IT rešenja za poljoprivredu i prehrambeni sektor.
  • Rešavaju realan problem na tržištu tako što rade na unapređenju već postojećih rešenja ili digitalizaciji prethodno analognih rešenja.

Kako da se prijavite?

Svi zainteresovani startapi mogu da se prijave do 1. septembra popunjavanjem formulara na sledećem linku.

Slične vesti

Najnovije

Želite da Vam šaljemo vesti?

Kako, sa stanovišta proizvodnje kojom se bavite, ocenjujete 2019. godinu?
Close Menu