ZRBizNet o digitalnoj transformaciji i ženskom preduzetništvu

zrbiznet 2019

ZRBizNet sajam privrede, treći po redu, održaće se u Zrenjaninu od 19. do 21. septembra 2019. godine u Hali sportova “Medison“.

Privredna manifestacija ZrBizNet okupiće preduzetnike i privrednike sa teritorije Srbije i zemalja regiona sa ciljem da pospeši komunikaciju između privrednih subjekata i stvori nove poslovne kontakte.

O ženskom preduzetništvu, digitalnoj tranformaciji, deficitarnim zanimanjima

Organizatori ZRBizNet sajma obezbediće B2B sastanke, edukativne tribine, predavanja o aktuelnim privrednim temama i kontakte sa institucijama koje pružaju podršku poslovanju.

U fokusu trećeg privrednog sajma u Zrenjaninu je digitalna transformacija preduzeća, a obrađivaće se i teme poput deficitarnih zanimanja, popularizacije ženskog preduzetništva i promocije preduzetničkog duha.

U okviru manifestacije planirane su prezentacije kompanija, fondova, banaka, institucija.

Za zainteresovane biće organizovane i aktivnosti vezane za pokretanje i registraciju novih privrednih subjekata.

Kompanijama će biti omogućeno predstavljanje, upoznavanje i povezivanje sa drugim kompanijama, a biće organizovane i edukacije.

Na 1500 kvadratnih metara izložbenog prostora u “Medison-u” i na platou ispred hale predstaviće se između 150 i 200 izlagača.

Organizatori privrednog sajma ZRBizNet su: Unija poslodavaca Srbije poslodavci Zrenjanin, Grad Zrenjanin, Regionalna privredna komora i Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Slične vesti

Najnovije

Želite da Vam šaljemo vesti?