Sajam etno hrane i pića u Beogradu, 21-24.11.2018.

DSC 0136

Sajam etno hrane i pića predstavlja proizvođače tradicionalnih proizvoda.

Na Beogradskom sajmu će se i ove jeseni, po trinaesti put za redom, od 21. do 24. novembra održati najveća i najstarija smotra proizvođača tradicionalnih prehrambenih proizvoda – Sajam etno hrane i pića.

Na manifestaciji će učestvovati proizvođači tradicionalnih prehrambenih proizvoda, najčešće rađenih rukom na tradicionalni način i od organski gajenih sirovina, proizvedenih u ograničenoj količini radi predstavljanja tržištu.

Promocija odabranih proizvoda na Sajmu etno hrane i pića služi i zaštiti naziva i receptura proizvoda, pronalaženju potencijalnih investitora u proizvodnju, poboljšanju kulture ishrane stanovništva uvođenjem vekovima pravljenih i tradicionalnih proizvoda u ishranu, a pošto se često radi o organski gajenim sirovinama – i poboljšanju zdravlja stanovništva.

Pokrovitelji 13. Sajma etno hrane i pića su Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Grad Beograd, a pomoć u organizaciji manifestacije pružiće Privredna komora Srbije i Zadružni savez Srbije.

I na predstojećem Sajmu etno hrane i pića biće organizovano ocenjivanje proizvoda. Sistem nagrađivanja najuspešnijih učesnika doprineo je ne samo afirmaciji i unapređenju kvaliteta proizvoda, već i kvalitativnom i estetskom napretku u načinu pakovanja i promocije, sa ciljem povećanja broja robnih marki među tradicionalnim proizvodima.

Radno vreme sajma od 10 do 19 časova

Sajam će biti otvoren od srede 21. novembra zaključno sa subotom, 24. novembrom od 10 do 19 časova.

Ulaznica košta 250 dinara, za grupne posete 150 dinara.

Cena parkinga je 100 dinara po satu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Slične vesti

Najnovije

Želite da Vam šaljemo vesti?