Fito farmacija

LG Seeds

Prijavite se za AgroOrganicB2B koji će se održati u Selenči

Centar za organsku proizvodnju Selenča, Organic Mreža i Evropska preduzetnička mreža, Vas pozivaju da uzmete učešće u međunarodnim poslovnim susretima AgroOrganicB2B koji će se organizovati u okviru 10. Foruma o organskoj proizvodnji 30. septembra 2016. godine u Selenči.

Nakon uspešno organizovanih susreta prošle godine, kada je na susretima učestvovalo 79 predstavnika iz 8 zemalja i održano 144 sastanka, organizuju se drugi po redu poslovni susreti.

Međunarodni poslovni susreti imaju za cilj da dodatno pomognu preduzećima da lakše i brže dođu do domaćih i ino-partnera u okviru Foruma.

Teme ovogodišnjeg AgroorganicB2B:

– proizvodnja i trgovina organskom hranom i pićem

– organska semena i sadni materijal

– zaštitna sredstva u organskoj poljoprivredi

– poljoprivredne mašine i oprema

– ambalaža 

– obnovljive energije

– proizvodna oprema

– primenjena nauka i istraživanja

– inovativne tehnologije u organskoj proizvodnji

– partnerska saradnja na projektima finansiranim od strane EU

Preduzeća koje se prijave dobijaju mogućnost da sami izaberu potencijalne partnere prema njihovim karakteristikama i iskazanom interesu za saradnju.

Na osnovu ovog izbora, organizator svakom od učesnika dodeljuje spisak sastanaka, sa tačno određenim mestom, vremenom i informacijom o potencijalnim partnerom, nekoliko dana unapred.

Organizatori žele da podstaknu poslovnu saradnju izraženu kroz veći obim razmene proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima i sl., ali i saradnju u oblasti razmene znanja i tehnologije i posebno u unapređenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.

Učešće na događaju je besplatno, a učesnici moraju sami sebi obezbediti troškove prevoza i smeštaja. Organizatori Foruma su na raspolaganju za asistenciju oko organizacije.

Rokovi:

18.09.2016: Online registracija

22.09.2016: Odabir interesantnih profila i zakazivanje B2B sastanaka

30.09.2016: Međunarodni poslovni susreti “AgroOrganicB2B”

Prijavu za međunarodne poslovne susrete AgroOrganicB2B možete izvršiti OVDE 

Više informacija: Centar za organsku proizvodnju Selenča 

Oznake:, , , ,

Ostavi komentar

Predstavljamo

“Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar 2019” u prodaji

Novu knjigu "Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar", izdanje za 2019. godinu moguće je poručiti online ili preko narudžbenice, ili je podići lično ...
Detaljnije

Najave događaja

novi-sad-sajam

Porodični dan na Poljoprivrednom sajmu je sreda, 15. maj

Poljoprivredni sajam u Novom Sadu, najveća i najznačajnija smotra agrara u centralnoj i jugoistočnoj Evropi od 11. do 17. maja ...
Detaljnije