Drugi poljoprivredni sajam u Jaši Tomiću

poljoprivrdni sajam u Jaši Tomić

Drugi sajam poljoprivrede u Jaši Tomiću održaće se u nedelju, 30. septembra u periodu od 10 do 17 časova.

Ovo je jedinstvena prilika da se poljoprivredni sektor okupi na jednom mestu i promoviše svoje proizvode i usluge sa ciljem unapređenja ruralne sredine kroz povezivanje poljoprivrednika i poljoprivrednih proizvoda, kako bi se uspostavili poslovni kontakti, koji bi mogli rezultirati sklapanjem poslovne saradnje, dobijanjem ideja, informacija i saveta za postizanje boljeg kvaliteta proizvodnje. A sa druge strane prezentovanje novina i savremenih tokova iz oblasti poljoprivrede.

Moto sajma „Zajedničkim snagama da prave vrednosti budu na ceni”

Organizatori sajma ističu da je održavanje ovakvog jednog događaja  izuzetno važno kako za opštinu Sečanj, tako i za srednji Banat.

„Želimo da postojećim i budućim poljoprivrednicima, njihovim udruženjima i zadrugama, kao i prerađivačima pružimo  mogućnost informisanja i dobijanja savetodavnih usluga u vezi biznis planiranja, edukaciju, povezivanje, promociju potencijala, brendova i usluga”, navode organizatori.

Nastup na ovom sajmu za izlagače će biti bez kotizacije, pokrovitelj sajma je opština Sečanj, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede