Fito farmacija

LG Seeds

Drugi poljoprivredni sajam u Jaši Tomiću

Drugi sajam poljoprivrede u Jaši Tomiću održaće se u nedelju, 30. septembra u periodu od 10 do 17 časova.

Ovo je jedinstvena prilika da se poljoprivredni sektor okupi na jednom mestu i promoviše svoje proizvode i usluge sa ciljem unapređenja ruralne sredine kroz povezivanje poljoprivrednika i poljoprivrednih proizvoda, kako bi se uspostavili poslovni kontakti, koji bi mogli rezultirati sklapanjem poslovne saradnje, dobijanjem ideja, informacija i saveta za postizanje boljeg kvaliteta proizvodnje. A sa druge strane prezentovanje novina i savremenih tokova iz oblasti poljoprivrede.

Moto sajma „Zajedničkim snagama da prave vrednosti budu na ceni”

Organizatori sajma ističu da je održavanje ovakvog jednog događaja  izuzetno važno kako za opštinu Sečanj, tako i za srednji Banat.

“Želimo da postojećim i budućim poljoprivrednicima, njihovim udruženjima i zadrugama, kao i prerađivačima pružimo  mogućnost informisanja i dobijanja savetodavnih usluga u vezi biznis planiranja, edukaciju, povezivanje, promociju potencijala, brendova i usluga”, navode organizatori.

Nastup na ovom sajmu za izlagače će biti bez kotizacije, pokrovitelj sajma je opština Sečanj, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.

Oznake:, , ,

Ostavi komentar

Predstavljamo

“Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar 2019” u prodaji

Novu knjigu "Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar", izdanje za 2019. godinu moguće je poručiti online ili preko narudžbenice, ili je podići lično ...
Detaljnije

Najave događaja

vino boce

Interfest u Novom Sadu uz vrhunska vina, delikatese, radionice i muziku

Interfest, najstariji međunarodni festival vina u Srbiji, održaće se od 13. do 15. juna ...
Detaljnije