kuca seoska

Kuća i okućnica ukoliko ispunite dva uslova

Želite da živite na selu? Možda je ovo ponuda za Vas.

kuca seoska

 

Kuća u naselju Jaša Tomić na raspolaganju je onima koji mogu da ispune dva uslova. Prvi je da su u braku, a drugi da žele da neguju zemlju i da je ne prskaju hemijom.

Rekli bismo da zahteve nije teško ispuniti.

Porodica iz Jaše Tomića pozvala je zainteresovane sledećim oglasom:

„Ustupamo kuću sa velikom baštom koja se nalazi u centralnim ulicama sela Jaša Tomić. Kuća je renovirana i ima kupatilo, kuhinju, dve spavaće sobe. Između spavaće sobe i kuhinje, nalazi se velika peć na drva. Kompletno je opremljena svim potrebnim pokućstvom, ali nema telefon i TV. Kuća ima sopstveni bunar na 100 m dubine i priključena je na električnu mrežu“ rekli su iz domaćinstva koje sarađuje sa organizacijom WWOOF (World Wide Opportunities on Organic Farms), koja se bavi razmenom mladih ljudi širom sveta koji bi da se volonterski bave organskom proizvodnjom.

Od zainteresovanih vlasnici očekuju da će plaćati struju, obrađivati baštu, a da će prinos s njima da dele na pola.

Vlasnici kuće u svojoj bašti gaje proizvode po organskim principima i očekuju da tako rade i stanari koji budu živeli u kući. Dodaju da imaju i krave, mangulice, ovce, podunavske guske…

„Ukoliko postoji interesovanje i za tako nešto, možemo da se dogovorimo“, istakli su vlasnici kuće koji nisu propustili priliku da dodaju da u ovom selu žive Srbi, Mađari, Romi i Grci, a da u blizini protiče reka Tamiš koja je plovna, idealna za pecaroše i kupače.

Zainteresovani ste? Ovo je adresa za kontakt: info@wwoofserbia.org

Slične vesti

Najnovije

Želite da Vam šaljemo vesti?