Agro Grand Prix kreditna kartica za kupovinu repromaterijala

Agro Grand Prix kartica

Crédit Agricole Srbija, uz standardnu ponudu finansijskih usluga, nudi i Agro Grand Prix kreditnu karticu za kupovinu repromaterijala.

Agro Grand Prix kreditna kartica kreirana je namenski za poljoprivredna gazdinstva kako bi im se olakšala nabavka repromaterijla.

Ova kreditna kartica omogućava odloženo plaćanje bez kamate na 6 ili 12 rata u zavisnosti od iznosa kupovine.

Svi iznosi preko 6.000 dinara se dele na 6 rata, dok se iznosi preko 12.000 dinara dele na 12 rata.

Ukoliko se rate izmiruju do 10. u mesecu nema troškova kamate, a za transakcije sa odloženim plaćanjem se obračunava jednokratna provizija od 5 % prilikom transakcije.

Partnerski odnos Crédit Agricole Srbija i NIS

Zahvaljujući partnerskom odnosu koji Crédit Agricole Srbija ima sa kompanijom NIS, svi korisnici Agro Grand Prix kartice, osim plaćanja goriva na rate, ostvaruju i popuste na kupovinu evro dizela i gasnog ulja 0,1; Nisotec proizvode i drugi asortiman NIS-a na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Uz konkurentne uslove kreditiranja za nabavku poljoprivredne mehanizacije sa preliminarnim odobrenjem u toku jednog dana, Crédit Agricole Srbija promoviše i moderan pristup upravljanju finansijama kroz nove verzije elektronskog i mobilnog bankarstva koje klijentu omogućavaju i korišćenje METEO servisa – usluge koja obezbeđuje pravovremene informacije o mikrometeorološkim uslovima na osnovu kojih je lakse opredeliti se za adekvatne agrotehničke mere sa ciljem ostvarivanja većih ušteda, većih prinosa i većeg profita.

Predstavnici Banke su za vreme trajanja Poljoprivrednog sajma na raspolaganju za sva pitanja i konsultacije na štandu u Hali 1 Novosadskog sajma, kao i kod partnera-dilera poljoprivredne mehanizacije. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Slične vesti

Najnovije

Želite da Vam šaljemo vesti?