Terminski popusti za ranije uplate za učešće na Poljoprivrednom sajmu

poljoprivredni sajam 2021

Terminski popusti za ranije uplate za septembarski Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu.

Novosadski sajam za jesen, od 18. do 24. septembra priprema 88. međunarodni poljoprivredni sajam. Najveća agrarna priredba na ovim prostorima biće održana ukoliko to epidemiološke mere dozvole.

U planu su svi segmenti dosadašnjih priredbi – od predstavljanja proizvoda i usluga, promocija i prezentacija, preko najveće Nacionalne izložbe stoke, do poslovnih i stručnih skupova koji bi bili priređeni u Kongresnom centru “Master”, a u susret Poljoprivrednom sajmu u toku je i ocenjivanje kvaliteta proizvoda i usluga.

Pored izlagača iz Srbije, do sada su nastupe najavile i brojne kompanije iz inostranstva. Kolektivne izložbe će, između ostalih, prirediti Češka, Italija, Holandija, Španija, Belorusija, Poljska.

Dolazak na Svečano otvaranje već su potvrdile delegacije ministarstava poljoprivrede Češke, Italije, Slovenije i Irana.

Uz Zemlju partnera Češku Republiku i sponzore – Generalnog sponzora Generali Osiguranje Srbija i Zlatnog sponzora Al Dahru, snažna podrška su nam Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinska vlada, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivrediu i šumarstvo i Grad Novi Sad.

Terminski popusti

U toku je prijavljivanje izlagača koji mogu da iskoriste terminske popuste za avansne uplate:

  • do 30. juna 8%,
  • od 1. do 31. jula 6%,
  • od 1. do 31. avgusta 4%
  • od 1. do 15. septembra 2 %.

Prijave na linku PRIJAVE ZA POLJOPRIVREDNI SAJAM

Na Novosadskom sajmu, uz 88. međunarodni poljoprivredni sajam, u istom terminu biće organizovani 53. međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Slične vesti

Najnovije

Želite da Vam šaljemo vesti?