SUMP: Izložba poljoprivredne mehanizacije i opreme 22. i 23. oktobra 2022.

mehanizacija plug

Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika (SUMP) organizuje izložbu poljoprivredne mehanizacije i opreme. Više i o aktuelnim konkursima 

Na platou Tržnog centra BIG u Novom Sadu (Sentandrejski put 11) u subotu i nedelju (22. i 23.10) biće predstavljena poljoprivredna mehanizacija i oprema najznačajnijih kompanija, saopštio je organizator izložbe SUMP. Događaj podržava Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. Izložbu mehanizacije i opreme pratiće i popusti i akcije. Prisutnima će biti predstavljeni aktuelni konkursi Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Razvojnog Fonda Vojvodine i Garancijskog fonda Vojvodine.

sump logo

Šta je SUMP?

Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika je nevladino i neprofitno udruženje, osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti poljoprivrede, stvaranje boljih uslova za mlade ljude koji se žele baviti poljoprivredom, kao i onih koji već obavljaju tu delatnost.

Ciljevi udruženja su:

  • Razvoj, uvodjenje inovacija i promovisanje poljoprivrednog sektora među mladima na teritoriji Republike Srbije.
  • Stvaranje boljih radnih i životnih uslova za mlade ljude koji se bave poljoprivredom.
  • Ostvarivanje komunikacije i dijaloga između mladih poljoprivrednika, naučnika i institucija u Republici Srbiji i Evropskoj uniji.
  • Jačanje saradnje sa sličnim organizacijama u Srbiji i van nje.

Kako je izgledala izložba poljoprivredne mehanizacije u 2021. godini možete pogledati na linku: https://sump.rs/stavi-naslov-kako-obnoviti-mehanizaciju-22-maj-2021-godine/

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede