Savetovanje mladih poljoprivrednika i agronoma

Savetovanje mladih poljoprivrednika i agronoma Srbije na Zlatiboru 26-29. novembra.

Mreža mladih poljoprivrednika Srbije u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i Poljoprivrednim fakultetom u Beogradu organizuje Savetovanje mladih poljoprivrednika i agronoma Srbije, koje će se održati u kongresnom centru „Romanija“ na Zlatiboru u periodu od 26. do 29. novembra.

Savetovanje mladih poljoprivrednika i agronoma Srbije predstavlja stručno okupljanje mladih poljoprivrednika Republike Srbije i jedinstvenu priliku za razmenu informacija o aktuelnostima, mogućnostima i inovacijama u poljoprivrednoj proizvodnji kao i afirmaciju kadrova u oblasti poljoprivrede.

Osnovni ciljevi Savetovanja su:

– Podizanje nivoa informisanosti mladih poljoprivrednika o povećanju efikasnosti u proizvodnji

– Pružanje mogućnosti za osmišljavanje novih ideja i inovacija

– Upućivanje mladih na važnost razvoja ruralnih područja

– Razvijanje preduzetničkog duha kod mladih poljoprivrednika

– Podsticaj mladih na udruživanje

Tok savetovanja

Savetovanje se sastoji iz dva dela.

Tokom prvog dela, mladih poljoprivrednici i agronomi će kroz predavanja i radionice koje će držati stručnjaci iz poljoprivrednog sektora Srbije saznati o aktuelnostima, mogućnostima i inovacijama u poljoprivrednom poslovanju.

Drugi deo Savetovanja rezervisan je za predstavljanje kompanija – događaj tokom koga će mladi poljoprivrednici i agronomi moći da stupe u kontakt sa predstavnicima kompanija, saznaju više o njihovom poslovanju i uspehu, kao i da steknu uvid u asortiman proizvoda sa kojima kompaija raspolaže.

Učesnici projekta su mladi poljoprivrednici, državne institucije, studenti poljoprivrednih fakulteta, kompanije i udruženja iz oblasti poljoprivrede.

КОНТАКТ: E-pošta: mmps.rs@gmail.com

Foto: A.M.

Slične vesti

Najnovije

Želite da Vam šaljemo vesti?

Close Menu