Poljoprivredni sajam u Jaši Tomić 29. septembra

sajam PLAKAT mali

Treći poljoprivredni sajam u Jaši Tomiću. Prijave su u toku.

Turistička organizacija opštine Sečanj poziva sve zainteresovane da učestvuju i promovišu svoje proizvode i usluge na ovom sajmu.

Sajam će se održati 29. septembra 

Poljoprivredni sajam je izuzetno važan, kako za opštinu Sečanj, tako i za ceo srednji Banat.sajam PLAKATSajam okuplja preko 80 izlagača iz različitih oblasti poljoprivrede, uz panel diskusije eminentnih poljoprivrednih stručnjaka.

Posetioci sajma, pored izložbe poljoprivrednih proizvoda, imaju priliku da uživaju u tradiciji, kulturi i raznim kulinarskim specijalitetima.

Sadašnjim i budućim poljoprivrednicima, poljoprivrednim gazdinstvima i zadrugama, kao i mladima na selu organizatori žele da pruže informacije, mogućnost dobijanja savetodavnih usluga i ideja za unapređenje poljoprivredne proizvodnje.

Ovo je jedinstvena prilika da poljoprivredni sektor promoviše svoje proizvode i usluge, prezentuje novine i savremene tokove u oblasti poljoprivrede.

Poljoprivreda glavna privredna grana u opštini Sečanj 

Opština Sečanj raspolaže sa 37.817 hektara obradivog poljoprivrednog zemljišta.

Pored ratarstva kao osnovne poljoprivredne grane razvijeni su stočarstvo i ribarstvo, a voćarstvo dobija sve više na značaju.

Na teritoriji opštine postoji pet ribnjaka za proizvodnju konzumne ribe, na površini od oko 3.000 hektara.

Blizina većih gradskih centara, dobra povezanost i blizina graničnog prelaza sa Rumunijom, čine da ovaj kraj ima veliki poljoprivredni potencijal.

Prijave na tel: 060/3036617
imejl: poljosajamjt@gmail.com

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede