Gospojinski poljofest u Novom Bečeju

NOVI BECEJ poljofest brosura

U okviru Gospojine, tradicionalne manifestacije koja se održava u Novom Bečeju, i ove godine biće organizovan Gospojinski poljofest.

Treći put po redu na Gospojinskom poljofestu, koji će trajati od 28. do 30. avgusta, posetiocima će se predstaviti značajni učesnici poljoprivredne proizvodnje u našoj zemlji. Oni će prezentovati svoje proizvode: mehanizaciju, semenski materijal, asortiman sredstava za zaštitu biljaka…

NOVI BECEJ poljofest brosura

Osim sajamskog dela Gospojinskog poljofesta organizatori će i ove godine poseban značaj posvetiti susretima poljoprivrednika i stručnjaka kroz organizovanje panela.
Na dan otvaranja Poljofesta, 28. avgusta u 17 časova, biće organizovan panel na kojem će prisutni saznati šta je to što mogu u okviru Ipard-a 2016. godine da ostvare od sredstava koje nudi Evropska unija u obnavljanju mehanizacije i podizanju višegodišnjih zasada.
Najveće poljoprivredne kompanije ocenile su da je Gospojinski poljofest druga najznačajnija manifestacija sa poljoprivrednom tematikom posle Novosadskog poljoprivrednog sajma.

Poljofest traje tri dana i organizovan je na prostoru kod Tiskog keja, na obali Tise, u neposrednoj blizini glavne bine manifestacije Gospojina.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede