Agro organik B2B – prijavljivanje do 17.9.2015.

organsko povrće 2

Centar za organsku proizvodnju Selenča, Vojvođanski klaster organske poljoprivrede i Evropska preduzetnička mreža pozivaju preduzeća da se

organsko povrće 2

prijave za učešće u Međunarodnim poslovnim susretima „Agro organik B2B“, koji će biti održani 25. septembra u Selenči, u okviru tradicionalnog Foruma o organskoj proizvodnji.

Teme ovih „bi tu bi“ susreta biće proizvodnja i trgovina organskom hranom i pićem, organska semena i sadni materijal, zaštitna sredstva u organskoj poljoprivredi, poljoprivredne mašine i oprema, ambalaža, obnovljive energije, proizvodna oprema, primenjena nauka i istraživanja, inovativne tehnologije u organskoj proizvodnji i partnerska saradnja na projektima finansiranim iz fondova EU. 

Prijavljivanje za “Agro organik B2B” traje do 17. septembra 2015. godine preko linka http://agroorganicb2b.talkb2b.net, a sve informacije mogu se dobiti na adresi info@organiccentar.rs

Veliko interesovanje već su pokazali privrednici iz naše zemlje, a učešće su potvrdile i kompanije iz Bosne i Hercegovine, te Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Belgije i drugih zemalja Evropske unije. 

Preduzeća koja se prijave dobijaju mogućnost da sami izaberu potencijalne partnere prema njihovim karakteristikama i iskazanom interesu za saradnju. Na osnovu ovog izbora, organizator svakom od učesnika dodeljuje spisak sastanaka, sa tačno određenim mestom, vremenom i informacijom o potencijalnim partnerom, nekoliko dana unapred.

Organizatori napominju da im je cilj da podstaknu poslovnu saradnju izraženu kroz veći obim razmene proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima, ali i saradnju u oblasti razmene znanja i tehnologije i posebno u unapređenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Slične vesti

Budite u toku

Želite da Vas obaveštavamo o najnovijim vestima jednom nedeljno?

Poljoprivredne kategorije

Najnovije vesti iz poljoprivrede