Proširen "Klub prijatelja" Garancijskog fonda APV

klub prijatelja garancijskog fonda

U „Klubu prijatelja“ Garancijskog fonda APV od nedavno i „Euro Petrol“ i „INFO TIM LOGISTIKA“.

Na štandu Garancijskog fonda AP Vojvodine, u okviru predstavljanja na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, potpisani su Sporazum o saradnji sa ciljem podrške lojalnosti „Kluba prijatelja“ sa firmom „Euro Petrol“ d.o.o. iz Subotice i Aneks Sporazuma sa „Info Tim Logistika“.

Pristupanjem novih članova „Klubu prijatelja“ Garancijskog fonda APV, svim klijentima Fonda biće obezbeđene nove pogodnosti.

Obe kompanije su prepoznatljive učesnicima u poljoprivrednoj proizvodnji.

Popusti na gorivo i prateći asortiman na pupmama „Euro Petrol“-a

„Euro Petrol“ d.o.o. kao Partner kluba će članovima Kluba prijatelja Garancijskog fonda APV koji poseduju identifikacionu karticu obezbediti popuste na sve vrste goriva i prateći asortiman koji se nalazi u ponudi Partnera kluba, u skladu sa trenutno važećim uslovima programa lojalnosti.

Euro Petrol“ d.o.o. kao Partner zadržava pravo promene visine popusta i asortimana.

„Euro Petrol“ d.o.o. posluje više od 25 godina. Na 30 benzinskih stanica poljoprivrednici će moći da ostvare popuste koji su pripremljeni u saradnji sa Garancijskim fondom APV. 

Za poboljšanje poslovanja „Info Tim Logistika“

„Info Tim Logistika“ za članove „Kluba prijatelja“ obezbeđuje promotivni popust od 10 odsto za mala i srednja pravna lica, zadruge, preduzetnike i nosioce registrovanih poljoprivrednih gazdinstava u odnosu na redovnu cenu usluga iz domena rada „Info Tim Logistike“.

Info Tim Logistika je sistem poljoprivrednih informacija, osnovana 2009. godine. Svakodnevni uvid u ponudu i potražnju poljoprivrednih proizvoda i njihove cene poboljšava poslovanje. 

garancijski fond vojvodine 1

Raković: Povećali smo i broj garantnih linija i limite  

Garancijski fond APV izdaje garancije bankama kao sredstva obezbeđenja urednog vraćanja bankarskih kredita.

„Svi korisnici kredita koji imaju garancije Garancijskog fonda APV dobijaju povoljnije uslove kod poslovnih banaka tako što one snižavaju kamatu, povećavaju grejs period i anuitete plaćanja prilagođavaju korisniku. Naše garantne linije su permanentne, nemaju rok trajanja“, rekao je za naš portal Đorđe Raković, direktor Garancijskog fonda APV.

Raković je pozvao žene koje žele da se bave preduzetništvom da iskoriste mogućnosti koje pruža Fond. 

„Želimo da stvorimo povoljnije poslovne uslove za žene kod svih banaka, gde bi one lakše mogle da dođu do kredita. Našom garantnom linijom preduzetnice dolaze u poziciju da same započnu sopstveni biznis. Mi smo pre dve godine dobili i međunarodnu nagradu za ovaj naš poduhvat. Radili smo jedan zajednički projekat sa Garancijskim fondovima Mađarske i Rumunije gde je oko 800 žena zaposleno u ove tri zemlje tako što su pokrenule sopstveni biznis“, poručio je Raković.

Najtraženija garantna linija za kupovinu poljoprivredne mehanizacije

Od svih garantnih linija Fonda i dalje je najtraženija linija za finansiranje nabavke poljoprivredne opreme i mehanizacije.

Obim poslovanja Garancijskog fonda APV se širi, potvrdio je Raković. Povećan je broj garantnih linija i limita u odnosu na raniji period. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Slične vesti

Najnovije

Želite da Vam šaljemo vesti?