Fito farmacija

LG Seeds
ipard logo zastava

IPARD II Mera 3 – Vodič za korisnike

IPARD II Mera 3 – Investicije u fizičku imovinu koje se tiču prerade i marketina poljoprivrednih proizvoda i proizvoda ribarstva.

Objavljen je Vodič za korisnike IPARD programa za Meru 3 i odgovarajući prilozi – Investicije u fizičku imovinu koje se tiču prerade i marketinga poljoprivrednih proizvoda i proizvoda ribarstva.

Kroz podršku investicijama u modernizaciju prerađivačkih kapaciteta koja se ostvaruje u okviru Mere 3 – Investicije u fizičku imovinu koje se tiču prerade i marketinga poljoprivrednih proizvoda i proizvoda ribarstva, povećaće se ukupne performanse sektora mleko i mlečni proizvodi, meso i proizvodi od mesa i sektora voća i povrća i doprineti postizanju potrebnih EU standarda.

Osim toga, ove investicije će doprineti produktivnosti i konkurentnosti ciljanih sektora, a olakšaće i bolje pozicioniranje proizvoda na tržištu i povećanje izvoza.

Sve informacije i uputstva potražite u pratećim dokumentima.

 

Lista prihvatljivih investicija i troškova

Primer popunjenog Zahteva za odobravanje projekata

Primer popunjenog Zahteva za odobravanje isplate

Kontakti Poljoprivrednih savetodavnih i stručnih službi Republike Srbije i Poljoprivredne savetodavne službe AP Vojvodine

Područja sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi

Zakonski okvir za ispunjavanje minimuma nacionalnih uslova i kontrolne liste tehničkih tela

Oznake:, ,

Ostavi komentar

Predstavljamo

Nova knjiga Branislava Gulana o nestajanju sela u Srbiji

Nova knjiga o selu Branislava Gulana, publiciste, književnika i člana Naučnog društva ekonomista Srbije, "Ruralne sredine u Srbiji - Spasavanje ...
Detaljnije

Najave događaja

“Traktorijada 2019” u Banatskom Novom Selu 15. septembra

"Traktorijada 2019" je manifestacija poljoprivrede i agromehanizacije.  ...
Detaljnije