Fito farmacija„Organska ulica” u Novom Sadu 15. i 16. septembra

„Organska ulica“ na Ribljoj pijaci u Novom Sadu stalno prodajno mesto organskih proizvođača otvorena pre četiri godine.

Vojvođanski klaster organske poljoprivrede u saradnji sa Privrednom komorom Srbije – Regionalnom privrednom komorom Južnobačkog upravnog okruga organizuje manifestaciju:

„Organska ulica Grada Novog Sada“ 15. i 16. septembra u periodu od 8.00 do 13.00 časova na Ribljoj pijaci, Trg Republike 18, Novi Sad

Manifestacija ima za cilj promociju „Organske ulice“ na Ribljoj pijaci kao stalnog prodajnog mesta organskih proizvođača koja je otvorena pre četiri godine od strane JKP „Tržnica“ pod sloganom Dobro za prirodu dobro za nas“.

Namenjena je potrošačima, sugrađanima, svima onima koji vole prirodu i brinu o njoj.

Posetioci će u dva prodajna dana imati priliku da degustiraju sezonsko organsko voće, a tim klastera će ovom prilikom prezentovati brošuru o organskoj  proizvodnji. Potrošači će moći da dobiju besplatan primerak ovog izdanja i na taj način se bolje upoznaju sa organskom poljoprivredom.

Manifestacija se realizuje pod pokroviteljstvom  Gradske uprave za privredu Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i uz logističku podršku Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Južnobačkog upravnog okruga koji su prepoznali važnost ovog sektora i podržali manifestaciju.

Oznake:, ,

Ostavi komentar

Predstavljamo

“Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar 2018” u prodaji

"Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar 2018" - nova znanja, dostignuća, iskustva ...
Detaljnije

Najave događaja

Državni pčelarski sajam sa međunarodnim učešćem 9. i 10. februara 2019.

Državni pčelarski sajam važan i pčelarima i potrošačima pčelinjih proizvoda ...
Detaljnije