Fito farmacijaStručni skup o traktorima i obnovljivim izvorima energije u Novom Sadu

Stručni skup „Razvoj traktora i primena obnovljivih izvora energije“ 8. decembra 2017. na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu.

Naučno društvo za pogonske mašine, traktore i održavanje (JUMTO), Departman za poljoprivrednu tehniku Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu i Društvo za razvoj i korišćenje biogoriva (BIGO) organizovaće 24. naučno stručni skup „Razvoj traktora i primena obnovljivih izvora energije“ koji će se 8. decembra održati na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu.

Početak skupa zakazan je za 9.30 časova.

U okviru uvodnih predavanja  govoriće se o stanju i potrebama opremanja poljoprivrednom mehanizacijom na gazdinstvima, kao i o stanju na tržištu.

Poseban blok predavanja, kako su najavili organizatori, organizovan je u saradnji s Agencijom za bezbednost saobraćaja.

U ovom bloku biće detaljno objašnjeno šta sve jedan traktor mora da ispuni da bi prošao obavezni godišnji tehnički pregled, kao i to koje propise u javnom saobraćaju moraju da zadovolje poljoprivredne pogonske i priključne mašine.

Takođe govoriće se i o nagrađenim inovacijama na nedavno održanom sajmu poljoprivredne mehanizacije Agritechnica u Hanoveru.

I ove godine naučni radnici će prikazati rezultate istraživanja u oblasti eksploatacije traktora, priključnih mašina, motora, obnovljivih izvora energije… 

Oznake:, , , ,

Ostavi komentar

Predstavljamo

„Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar 2018“ u prodaji

"Poljoprivrednikov poljoprivredni kalendar 2018" - nova znanja, dostignuća, iskustva ...
Detaljnije

Najave događaja

Savetovanje mladih poljoprivrednika i agronoma

Savetovanje mladih poljoprivrednika i agronoma Srbije na Zlatiboru 26-29. novembra ...
Detaljnije